راهپیمایی مجازی روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور

راهپیمایی مجازی روز ۲۲ بهمن در سراسر کشور

حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید محسن محمودی افزود: فعالان فضای مجازی انقلابی در سراسر کشور امسال نیز با توجه به محدودیت‌های شرایط کرونا، ضمن فعالیت گسترده در همه بخش‌های فضای مجازی، با همکاری سازمان فضای مجازی سراج و معاونت فضای مجازی سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران، شورا‌های هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی سراسر کشور، راهپیمایی مجازی یوم الله ۲۲ بهمن را از بامداد روز ۲۲ بهمن تا پایان شب برای اقشار گوناگون مردم برنامه ریزی کرده اند.

وی افزود: پارسال نیز این راهپیمایی و پویش ملی با مشارکت میلیونی مردم مؤمن و خداجوی ایران و به ویژه نسل‌های جوان و نوجوان برگزار شد و استقبال باشکوه از آن برگزار کنندگان را ترغیب کرد امسال نیز در گستره بزرگتری آنرا برگزار کنند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان تهران تأکید کرد: علاقه‌مندان با گوشی تلفن همراه، تبلت، لپ تاپ و رایانه خود می‌توانند با ورود به سامانه www.bahman۱۴۰۰.ir و ثبت نام و نام خانوادگی و تلفن، انتخاب شعار و پوستر پیشنهادی مورد نظر خود در این راهپیمایی شرکت و فایل آنرا در صفحات شخصی خود در فضای مجازی در همه سکو‌ها بارگذاری کنند.


بیشتر بخوانید: مسیر‌های راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۰ در تهران اعلام شد


وی ادامه داد: کمیته فضای مجازی ستاد دهه فجر همچنین مجموعه گسترده‌ای از تولیدات مردمی مرتبط با یوم الله ۲۲ بهمن و دهه فجر را در سایت‌های مرجع «عصر انتظار»، «محتوانشر» و «سایت شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی» بارگذاری کرده و در اختیار علاقه‌مندان قرار داده است که می‌توان از انواع تولیدات استفاده کرد.



برچسب
اخبار مرتبط
مطالب پیشنهادی وب
پربیننده‌ترین اخبار
سیاسی
اقتصادی
تبلیغات
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو
تسنیم - تبلیغات اسید بار سمت چپ
تسنیم - ساید بار سمت چپ-دوقلو 2